Nieuwe buren

Sinds enkele maanden hebben we nieuwe achterburen. Aan de overkant van het fietspad achter ons huis is een jong Moluks stel komen wonen. 

De house-warming indertijd was een groot feest. Er werden door de vele bezoekers uitbundig molukse liederen gezongen. Wij hebben er die zaterdagmiddag in onze tuin van genoten. 

Vanmiddag en vanavond werd er kennelijk een verjaardag gevierd, want de hele familie was weer aanwezig. En in de tuin werd weer gitaar gespeeld en gezongen. En we hebben weer genoten. Speciaal voor mijn blog heb ik mijn videocamera gepakt. Het ging nu niet om de beelden, maar om het geluid. Ik ben in een tuinstoel gaan zitten, heb de camera ingeschakeld en nergens op gericht. Het beeld heb ik later vervangen door een foto. Het geluid is niet van superkwaliteit, maar dat is ook logisch: de afstand was zeker 25 meter met als geluidwerende obstakels ook nog eens een heg (bij ons) en een schutting (bij hen). En ik heb het later nog wat opgepompt.

Als je de video bekijkt, zet dan het geluid aan en let niet op het beeld 😉 …