Symphonic echoes of Pink Floyd

We zijn vanavond naar bovengenoemd concert geweest, verzorgd door het Noord Nederlands Orkest, de zangers Bert Heerink, Erik Mesie, Chris Zegers en de gitarist Joost Vergoossen.

Het concert werd gegeven in theater de Tamboer in Hoogeveen.

Het was in één woord fantastisch! En heel anders dan ik verwacht had. Ik had gewoon het gevoel dat ik bij een concert van Pink Floyd zelf zat. Prachtige licht- en geluidseffecten.

Het concert begon met Echoes … om kippenvel van te krijgen zo mooi. Verder waren Wish You Were Here, Us and Them, Eclipse, Shine On You Crazy Diamond en Another Brick in the Wall absolute hoogtepunten. De andere nummers waren ook prachtig. Alléén mijn favoriete Comfortably Numb, waar ik me extra op had verheugd viel me heel erg tegen. Ik miste de ‘jankende’ gitaarsolo’s.

Maar verder een super concert!