Arend Brul 90 jaar

Maar voordat we naar ‘Queen’ gingen, hadden we nog wat anders te doen.
Iets veel belangrijkers eigenlijk: mijn ‘oom’ Arie vierde gisteren dat hij donderdag j.l. de respectabele leeftijd van 90 jaar mocht bereiken.
En deze oude knar woont nog altijd zelfstandig op zijn appartement in Heerenveen.
Onlangs heb ik een verhaal geschreven over zijn jeugd, die deels niet makkelijk was. 
Wij waren uitgenodigd om gistermiddag samen met zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen, andere familie en vrienden dit heugelijke feit te vieren. We waren te gast in Restaurant de Koningshof in Heerenveen. 
Leuk om de familie eens weer te ontmoeten. 

Na het uitstekend verzorgde koud en warm buffet stond een groepje feestgangers buiten te roken.
Op dat moment kwam er een grote bus voorrijden waaruit een groep mensen kwam die in hetzelfde restaurant zou gaan dineren. Eén van de rokers kwam met een paar mensen uit die groep aan de praat en toen bleek dat het om een koor uit Hoogkerk ging, dat op de thuisreis was van een zangersdag.
Toen ze hoorden dat oom Arie zijn 90e verjaardag vierde, boden ze spontaan aan om een paar nummers uit hun repertoire ten gehore te brengen. En zo geschiedde. Oom Arie was duidelijk verrast. En hij dirigeerde er lustig op los.

toespraak
feestlied
koor hoogkerk