Het Goed

We hadden een tv staan die niet helemaal goed meer was. En verder dozen vol oude computertijdschriften, tijdschriften van het Drents Landschap en Consumentengidsen. 

Dus vanmiddag de hele hap achterin de bus geladen en naar Het Goed gebracht. 

Toen we bij huis wegreden, zei ik nog: ‘We moeten straks niet met meer thuiskomen dan we wegbrengen.’ 

Nadat we de spullen hadden afgeleverd (lekker overdekt, je kunt er zo met je auto naar binnen rijden), hebben we de bus op het parkeerterrein gezet en hebben nog even in de winkel gekeken. Ik was er al een tijd niet meer geweest (was nooit zo ‘Het Goed-derig’, maar ik heb m’n ogen uitgekeken wat er allemaal te koop is. En voor welke prijzen. 

Nog een viertal boeken gescoord. 7 euro waren we kwijt. 

Ik denk dat ik daar vaker ga neuzen.