Vliegtuig

Vanmiddag waren we in Zwolle om de 2e verjaardag van Vigo te vieren. En als je op verjaarsvisite gaat dan neem je cadeautjes mee voor de jarige.

Maar natuurlijk was Melle ook een beetje jarig. Dus Tineke had vanochtend voor hem een soort bouwpakketje van een vliegtuig gekocht. De onderdelen zaten in twee plaatjes triplex; die kon je er zo uitdrukken. Toen de koffie op was, moesten de beide opa’s er aan geloven. En dat viel niet mee. Naast een foto van het eindproduct zat er alleen maar een tekening van de onderdelen bij. Aan de hand van cijfertjes kon je zien wat waarin moest schuiven. Echter zonder de volgorde aan te geven. En het uitdrukken van de onderdelen was ook nog een flinke klus. Er moest zelfs een stanleymesje aan te pas komen. 

Het is ons helaas niet gelukt om de kist op tijd in de lucht te krijgen. Pappa Frank mag het nu proberen. 

Ik heb Tineke hartelijk bedankt. Zoiets geef je iemand alleen maar om hem te plagen.

Maar het hield de beide opa’s wel van de straat.