Klantvriendelijk

Vanmiddag waren we in Emmen. Het liep tegen zes uur en we wilden wat gaan eten. 

Aan het Marktplein staat Grand Café Markant. Ik heb daar in het verleden al eens met collega’s gegeten en dat was best goed allemaal. Dus wij naar genoemd etablissement. Vooraf een lekker glaasje rode wijn en toen de kaart bekeken. We kozen voor een maaltijdsalade. Tineke de Salade Fromage en ik de Zeesalade.

Nadat het bestelde gebracht was, bleek al snel dat we beter wat anders hadden kunnen kiezen. Het was helemaal niets.

Toen de ober langs kwam om te vragen of alles naar wens was, hebben we hem kunnen overtuigen dat dit duidelijk niet het geval was. Duizend maal verontschuldigingen. Of we wat anders wilden bestellen. Nou nee. Dan zou hij er bij het afrekenen rekening mee houden. 

Toen Tineke ging afrekenen hoefde ze alleen de drankjes te betalen. En of we nog een kopje koffie wilden drinken. 

Ondanks alles een pluim voor Markant!