Dagje oma en opa

Gisteravond werden de beide kleinzonen uit Zwolle hier afgeleverd. Ze bleven een nachtje slapen. En ook vandaag moesten we ze bezig houden. 
Vanochtend eerst naar Ballorig in Meppel. Vanwege geen vakantie en het mooie weer was het er bijzonder rustig. Op een bepaald moment waren wij zelfs de enige bezoekers. Dit werkte op de jongens niet echt motiverend. 
Vervolgens hebben we een bezoekje gebracht aan het ooievaarsstation ‘De Lokkerij’ in De Wijk. Vigo was heel enthousiast maar Melle vond het veel leuker steentjes uit het pad los te wurmen. 
Daarna naar recreatieplas ‘De Zwarte Dennen’ in boswachterij Staphorst. Hier hebben de knullen heerlijk gespeeld. Later zijn we via Nieuwleusen, waar de jongens (en wijzelf) nog een ijsje kregen, naar Zwolle gereden. 

Al met al een gezellige (maar best drukke) dag.

video 1
video 2
video 3