Fietsen in Noord-Drenthe

Gisteren regen, morgen en zondag regen. Dus vandaag moesten we van die ene droge dag genieten. We hebben de fietsen achterin de bus gezet en zijn naar Rolde gereden. Daar hebben we de bus bij de kerk geparkeerd. Fietsen eruit en snel op pad voor een rondje Drentse Aa. Tenminste, dat dachten we. 
We waren net Rolde uit, we hadden nog geen kilometer gefietst of Tineke moest assisteren bij een mevrouw die was gevallen en mogelijk de heup had gebroken. Pas nadat de ambulance was gearriveerd en de onfortuinlijke mevrouw op de brancard was gelegd, konden wij onze tocht voortzetten.
Fijn gefietst. Mooi stukje natuur daar. 
In Annen kwamen we toevallig terecht bij Moni’s Allerhande. Moni (voluit heet ze vast Monica) is afkomstig uit ons ‘oosterbuurland’. Ze praat tenminste net als ‘onze’ Monika.
We hebben daar twee hondjes en twee vlinders gescoord.