Constructiedoos

Vrijdag zagen we bij de Aldi een constructiedoos. Met metalen onderdelen: stripjes, beugeltjes, schroefjes, moertjes etc. Volgens de afbeeldingen op de doos hele mooie dingen mee bouwen. Het kan zijn dat ik weer een weinig kinds begin te worden, maar bij de aanblik van die doos begon mijn hart sneller te kloppen. Het deed me denken aan vroeger, toen ik met Meccano speelde.

Voor kinderen vanaf acht jaar, gaf de doos aan. Afgezien van die hele grote, zijn onze kleinzonen nog niet zo oud, maar samen met opa zou het toch moeten lukken.Vrijdagavond kon ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en heb de doos opengemaakt.
Ik moest een en ander natuurlijk uitproberen. Eerst de graafmachine maar, die zag er op het plaatje heel mooi uit.

Om een lang verhaal kort te maken: we hebben vanmiddag de doos weer netjes ingepakt.
Ik was er niet enthousiast over, zowel voor wat betreft de kwaliteit (het is echt gammel spul) als de handleidingen. Acht plus? Hahaha!

Maar ik heb de smaak te pakken gekregen. Ik ga een grote doos echte Meccano bestellen. Leuk voor de kleinzonen. Nou ja, en voor mezelf ook wel eigenlijk 😉