Schaatsen met Kasper jr

Ons ingekorte rondje

Vandaag samen met Kasper een schaatstocht(je) gemaakt. Afgezien van wat gekrabbel op de ijsbaan had ik een paar jaar niet meer geschaatst, dus het was best wennen. 
En net nadat ik tegen Kasper had gezegd dat het gevoel weer terug leek, ben ik gevallen. Nou gebeurt dat natuurlijk wel vaker op natuurijs (je kunt de scheuren uitkiezen), maar dit was echt heftig. Ik kwam met een keiharde klap plat op mijn borst terecht, waardoor ik eerst geen lucht meer kon krijgen. Ik had het even knap benauwd. Toen ik later weer wat normaler kon ademhalen, hebben we onze tocht maar vervolgd. Wat moet je anders? We hebben de route wel wat ingekort. Ik was eerlijk gezegd dolblij toen ik mijn bus weer zag staan.

Nu heb ik er flink last van. En ook nog een zere knie. Ik hoop dat het zaterdag zover is opgeknapt dat we nog een keer kunnen. Maar voorlopig moet ik er even niet aan denken. 

We hebben elkaar wel even gefilmd. Op het Bovenwijde, met een straffe oostenwind tegen.

video