Leeftijd: 35 jaar

Ik houd eigenlijk helemaal niet van dit soort spelletjes, maar toen Iris Houx mij uitnodigde, kon ik natuurlijk niet weigeren … 😉

Leeftijd die Iris me heeft gegeven: 35 jaar (zie foto)

Waar woonde ik? – Hoogeveen
Wat deed ik? – Vader van twee dochters (9 en 5 jaar) en een zoon (1 jaar). Ik werkte bij de Radiosterrenwacht in Dwingeloo/Westerbork waar ik software voor sterrenkundige toepassingen ontwikkelde.
Wat reed ik? – Een Mazda 323. Maar ik fietste dagelijks, het hele jaar door, op en neer naar mijn werk in Dwingeloo (15 km heen, 15 km terug).
Wie had mijn hart? – Tineke (met wie ik toen 11 jaar getrouwd was) en natuurlijk mijn (toen nog) drie kinderen.

Leeftijd nu: 65 jaar
Waar woon ik? – Hoogeveen. Nog steeds in hetzelfde huis (hoewel daar inmiddels wel heel veel aan veranderd is).
Wat doe ik nu? – Ik zou eigenlijk achter de geraniums moeten zitten, maar daar kan ik nog niet toe komen. Druk met mijn oude vak: ontwikkelen van software; nu webtoepassingen. Overigens niet op commerciële basis, dat is gelukkig niet nodig. Verder probeer ik af en toe te schrijven, maar daar vind ik momenteel nauwelijks tijd voor. En sinds kort schilder ik een beetje. En af en toe op de kleinkinderen passen (niet structureel).
Wat rijd ik? – Eind vorig jaar hebben we onze bus ingeruild voor een Toyota Auris. Full Hybrid.
Wie heeft mijn hart? – Nog steeds Tineke. Onze vier kinderen en de kleinkinderen Yannick, Jelle, Melle, Vigo en Inke. En natuurlijk mijn beide schoonzonen en schoondochter.

En verder … houd ik lekker voor me :p