Dreamer

‘Onze’ Dreamer, die wij als hulphondpup een tijdje mochten opvoeden, is al weer bijna twee jaar aan het werk.
En hij doet het goed, getuige onderstaand stukje dat zijn baasje (v) op de FB-pagina van Hulphond Nederland plaatste:

Supertrots op mijn jarige Dreamer. Vandaag al weer 3 en over ruim 2 maanden ook al weer 2 jaar bij ons.
Na een geweldige start, had ik door onder meer een verhuizing een terugval, maar Dreamer leerde ik steeds beter kennen. Nu zou ik hem voor geen goud meer willen missen en zeker niet nadat hij gisteren de diabeetverpleegkundige en mij tot tranen toe roerde. Voor de 1e keer kreeg ik de injectiepen met Victoza in mijn hand, een middel om te gaan spuiten voor mijn wisselende suiker, en Dreamer haalde het verpakkingsmateriaal er met gemak van af, alsof hij dat al jaren had gedaan. Het is zo klein dat je het zelfs moeilijk op de foto kunt zetten, maar zo knap.
En wie weet wat hij hierin nog meer voor mij kan gaan betekenen. Hopelijk mag ik nog jaren van deze kleine knapzak genieten.

Dreamer als pup
Dreamer nu