Wandelen vanuit Balkbrug

Vandaag voerde de wandeling ons vanuit Balkbrug tot bij Vinkenbuurt, waar ze een bijzondere ontmoeting hadden.

Dicht bij Vinkenbuurt  ontmoetten we de hond die op de laatste drie foto’s is te zien. Zijn naam was Alva, zo later bleek.
Deze ontmoeting kreeg nog wel een staartje: video

De afloop heb ik later in een berichtje aan de eigenaresse (die we na enig speurwerk vonden op Facebook) gestuurd:

We stopten om wat te drinken en toen bleek dat hij ons helemaal gevolgd was. We probeerden het 06-nummer op de penning te bellen, maar daar werd niet opgenomen. Omdat we weinig zin hadden om dat hele stuk terug te lopen, besloten we bij de boerderij, waar we dichtbij waren een stuk touw te vragen. We konden hem dan meenemen naar Balkbrug, waar we de auto hadden staan en daarna bij jullie langsrijden om hem terug te bezorgen. Maar de man die daar het erf af kwam, zei: ‘Oh, dat is de hond van Jenny Stegeman. Ik zorg wel dat die weer thuis komt.’
Zodoende. Maar wat een lief beest.
Doe hem de groeten.