Nog vijf dagen

Dan zit het erop. Volgende week dinsdag is mijn laatste werkdag. Daarna begint mijn herfstvakantie. Beetje vroeg dit jaar en hopelijk héél lang. Ruim 40 jaar heb ik dan gewerkt, waarvan de laatste (bijna) 23 jaar in het onderwijs. 

Ik heb vanmiddag afspraken gemaakt over mijn afscheid. Dat zal buiten de school plaatsvinden. Lekker in kleine kring met de naaste collega’s. Verder nodig ik enkele ex-collega’s uit. 

En daarna begint op 1 oktober mijn nieuwe leven. Het zal best wennen zijn. Niet meteen natuurlijk, want dan zal het nog als vakantie voelen. Maar later ongetwijfeld. Vervelen zal ik me echter niet. We hebben in en rond het huis genoeg te doen, op website-gebied liggen er nog een paar flinke klussen, ik ga veel schrijven en me bezighouden met het maken en bewerken van foto”s en video”s. Verder blijf ik voor school klussen doen op het gebied van ontwikkeling van studiemateriaal.

En op de dagen met mooi weer gaan we veel fietsen en wandelen. 

Maar eerst nog vijf dagen genieten van mijn werk op school. Want dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.