Toeval bestaat niet

Een van de opdrachten voor de schrijfcursus is het schrijven van een column. Ik heb een tijdje zitten nadenken over een onderwerp. 
Eerst was ik van plan om iets te schrijven over de kabinetscrisis en dan vooral over de overdreven media-aandacht. Een extra NOS-journaal, waar slechts werd gemeld dat er nog geen nieuws was.

Maar toen dacht ik gisteravond opeens aan een voorval dat we vorig jaar in een restaurant in Deventer meemaakten. Ik heb de details nog diezelfde avond in een Word document gezet, opdat ik ze niet zou vergeten. Met het idee er ooit nog eens wat mee te doen. 
Dat was misschien iets voor de column, bedacht ik toen.

Dus vanochtend het document opgezocht en gevonden. Het document bleek te zijn gemaakt op 20 februari 2009. En vandaag is het … 20 februari. Tijdens dat voorval viel er natte sneeuw. Ik keek vanochtend naar buiten: natte sneeuw. 

Heel bizar allemaal.

Toeval bestaat echt niet!