Vacature

Mijn laatste werkgever (Stenden) is op zoek naar een docent/teamleider Informatica. Hieronder een deel van de vacaturebeschrijving. Die laatste zin 🤭 Youp van ’t Hek zou zeggen: ‘Dit is humor.’

Profiel:
Je bent in het bezit van een Masterdiploma, of je bent gestart met een Masteropleiding, bij voorkeur in de Informatica. Bereidheid tot het volgen van een Masteropleiding is bij gebleken geschiktheid bespreekbaar. Je hebt aantoonbaar managementkwaliteiten ontwikkelt (operationeel management, faciliterend leidinggeven aan medewerkers en/of docenten, ontwikkelen van talent). Je brengt relevante ervaring uit het werkveld mee, zowel theoretische en praktijkkennis, affiniteit met IT security, Internet of Things en Smart Industries. Je bent in staat om op een inspirerende wijze leiding te geven aan professionals met een gevoel voor internationale zaken en interculturele verhoudingen. Je bent geïnteresseerd in en volgt de ontwikkelingen in het HO en weet deze naar de praktijk te vertalen. Je hebt een brede theoretische en praktijkkennis ontwikkelt. Je beschikt over kennis van didactische methoden en technieken. Je bent in staat kennis en vaardigheden op een goede manier over te brengen en begeleidt studenten. De uitdrukkingsvaardigheden in Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend.