Writers block

Zoals inmiddels wel bekend zal zijn, is één van mijn hobby’s het schrijven van verhalen en gedichten. 

Morgen is in Groningen de eerste van een serie workshops ‘Poëzie schrijven’. De opdracht voor deze bijeenkomst luidde: schrijf een twee- of een drieluik. De afgelopen weken had echter ik geen inspiratie, geen motivatie en eigenlijk ook geen zin. Dus ik heb geen regel op papier kunnen krijgen. Voor de eerste bijeenkomst daarom maar afgezegd.

Verder doe ik mee met de (derde) cursus ‘Creatief Schrijven’, hier in Hoogeveen. Woensdag is de tweede bijeenkomst. We hadden een tweetal opdrachten meegekregen: een verhaal en een gedicht. Ook hiervoor geldt: tot op heden nog geen woord kunnen schrijven. 

Het gedicht moest iets Annie M.G. Schmidt-achtigs worden. Op zich een heel leuke opdracht en ik had me voorgenomen om daar vandaag mee aan de slag te gaan. Maar helaas, ik ben volledig geblokkeerd.I

Ik hoop maar dat het van voorbijgaande aard is …